Dulce de limon receta

Lemon dessert in English
Hello very good afternoon to all. We return this Saturday of carnival, bridge of Andalusia in this area, with a very carnival recipe from the transalpine country. The chiacchiere are fried cakes whose literal meaning would be talk in the sense of gossip, as this word also alludes to the clucking of chickens. In Italy, Facciamo due chiacchiere means we talk about our things or have a chat in the popular sense. The carnival has part of mystery, of masks, of hiding behind a disguise in nights where people of all social classes mixed and interacted with each other and where in many occasions everything began with a chat or chiacchiere. As a curiosity to comment that this type of sweet elaborations you can find them with different names depending on the region where you are. For example they are known as frappe in Rome, intrigoni in Reggio Emilia or bugie in Genoa or Turin. Don't miss them! Happy Carnival! Ingredients: -
Cómo hacer pie de limón
En primer lugar, para evitar confusiones, en esta receta se utilizan limones, no limas. Así es, "lima" en español significa "limón" en inglés. Confuso, ¿verdad? De todos modos, para preparar esta delicia tradicional latinoamericana, la chef Sandra Suárez sugiere utilizar limones orgánicos. Si usas limones normales, asegúrate de limpiar bien la piel. Una cosa que nos encanta de esta receta es que destaca la médula del limón, que a menudo se pasa por alto. Cuando era pequeña, Sandra aprendió a utilizar todas las partes del limón. Asegúrate de guardar el zumo de limón y la ralladura para otros usos.
5. Calentar el azúcar granulado en un cazo mediano a fuego medio. Remueve periódicamente (esta es la parte más difícil, asegúrate de no quemar el azúcar). El azúcar empezará a apelmazarse y luego se derretirá en un líquido de color ámbar claro. Puedes añadir agua, con un par de cucharadas es suficiente. Remueve con un batidor mientras se calienta el agua, hasta que se disuelva todo el azúcar.
Lemon lime dessert
Finally a sweet without chocolate! Finally, after so many months on a diet without making a single dessert without chocolate, only for my children to eat, I have decided to make something for myself. And it's not that from now on I'm going to eat sweets like before, now comes the hardest part which is to maintain the weight, but on a special occasion I can allow myself some joy ....
I really appreciate you leaving a comment as I love to know who is behind the screen and I always write for you. You can be sure that I always read you even if I don't reply personally.
Postres con sabor a lima
Los dulces caseros de frutas son muy populares en Colombia. Este dulce de cascos de limón también se conoce como desamargado de limón y es un postre navideño tradicional en los hogares colombianos. Este postre es delicioso y tiene el equilibrio perfecto entre acidez y dulzor.
Acerca de Erica DinhoMi nombre es Erica y nací y crecí en Colombia y ahora vivo en el noreste de Estados Unidos con mi esposo y mi familia. Este blog fue inspirado por mi abuela, Mamita, que era una increíble cocinera tradicional colombiana.